Elektro Kusters

Elektro Kusters is een elektrotechnisch installatiebedrijf.

 

Wij zijn werkzaam op een zeer uitgebreid gebied in de elektrotechnische sector en onderscheidt zich door zichte richten op service, kwaliteit en continuïteit.

 

Projecten worden van het begin tot het eind goed begeleid en daarbij ondersteund door advies aan de hand van praktische en technische kennis. Het project wordt hierbij door vakbekwame monteurs van ons uitgevoerd.

 

Wij verrichten installatiewerkzaamheden in nieuwbouw en renovatieprojecten in industrie, woningbouw en in de agrarische sector. Het afleveren van een geheel complete installatie is hierbij vanzelfsprekend. Voor spanningsvoorzieningen zijn zo verdelers toegepast vanaf 25 Ampère voor in de woningbouw tot zelfs meer dan 1000 Ampère voor industrie en agrarische sector, die al dan niet voorzien zijn van noodstroom aggregaten voor eventuele spanningsuitval of ter opvanging van piekbelastingen in het bedrijf. Bij deze installaties zijn ook vaak grotere schakelpanelen geplaatst en aangesloten.

 

Ook op gebied van beveiliging kunt u bij ons terecht, zoals bijvoorbeeld videobewakingssystemen en voor bewaking van gebouw/terrein en mechanische processen. Ook voor noodverlichting systemen en verlichting van parkeerplaatsen en andere terreinen is de nodige kennis in huis. Professionele draadloze alarmsystemen, die vandaag de dag zeer betrouwbaar en van goede kwaliteit zijn, worden ook geleverd en aangesloten, waarna het systeem, dat uiterst gebruiksvriendelijk is, wordt gedemonstreerd.

 

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 9.00-14.00
Zondag Gesloten

m.u.z.v. Zon- en Feestdagen

Logo KvINL