NIEUW!

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ONS.

Een MUST voor iedere ondernemer:

Het Fietsen oplaadpunt

Waarom specifiek dit oplaadpunt ?

De zomer is in aantocht, het fietsseizoen gaat beginnen, voor u als ondernemer dé periode om de elektrische fietser als extra service te voorzien van het fietsen oplaadpunt. U ziet het overal om u heen, de elektrische fiets is in opmars en wordt steeds populairder. Jaarlijks worden er steeds meer elektrische fietsen verkocht. Terwijl de fiets wordt opgeladen, geniet de fietser van uw service en genereert u tegelijkertijd ook meer omzet!

 

Om de fietser met de elektrische fiets extra van dienst te zijn, plaatsen steeds meer ondernemers als service een oplaadpunt voor het opladen van elektrische fietsen.

 

Daarom presenteert WIJ U het fietsen oplaadpunt.

 

Een regelrechte terrastrekker voor de recreatie en horeca, maar is ook toe te passen bij onder andere overheidsinstellingen, bedrij­ven en bewaakte fietsenstallingen. Het fietsen oplaadpunt is verkrijgbaar als wandmodel, met drie kindvriendelijke contactdozen.  Waarom specifiek dit oplaadpunt?

Dit model is compact, robuust, waterdicht (IP44) en heeft een invoering aan de achter- en onderzijde waardoor deze makkelijk is aan te sluiten.

• Het oplaadpunt is waterdicht (IP44), voorzien van beluchting en eenvoudig te monteren

• Voorzien van 3 wandcontactdozen met kinderbeveiliging

• Verkrijgbaar in 2 formaten:

200 x 120 x 90 mm en 200 x 150 x 90 mm  

 

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-17.00
Zaterdag 9.00-14.00
Zondag Gesloten

m.u.z.v. Zon- en Feestdagen

Logo KvINL